Loopsheidbroekjes maken van iedere dag een feestje

Een hond is misschien wel de beste huisgenoot die je je wensen kunt. Samen kun je veel plezier beleven. Dat honden ook mindere kanten hebben, dat bewijzen de teefjes. Teefjes worden standaard een paar keer per jaar loops gedurende circa 3 weken. Dat is leuk wanneer je een nest vol aandoenlijke puppy’s wilt. Buiten dat om is het eigenlijk vooral vervelend, want je wilt immers niet dat je vloer en meubels besmeurd worden met akelige bloedvlekken. Daarnaast verspreiden loopse teefjes een geur die reuen het hoofd op hol doen slaan, ook buitenshuis. Genoeg redenen dus om hier iets aan te doen, maar wat precies? Er is een erg simpele én goedkope oplossing beschikbaar in de vorm van loopsheidbroekjes. Je bestelt ze gemakkelijk en snel bij Qu-Bulls.nl. Niets staat het genieten van je hond meer in de weg.

De allerleukste prints en patronen

Loopsheidbroekje Hip Hop met Neon Geel rand
Loopsheidbroekje Hip Hop met Neon Geel rand
Loopsheidsbroekjes kun je vinden bij de dierenspeciaalzaak, maar daar heb je maar een beperkte keuze. Het aanbod is er doorgaans klein en de broekjes zijn veelal vrij saai. Natuurlijk gaat het om de functie, maar het oog wil toch ook wat?
Je kunt van een loopsheidsbroekje een superleuk fashionitem maken wanneer je het aanschaft via Qu-Bulls.nl. Hiermee kun je beslist in het openbaar verschijnen met je hond.
Wij hebben dit soort broekjes in een veelheid aan prints en patronen, zowel voor honden met als zonder staart. Natuurlijk zijn ze ook nog eens van een uitstekende kwaliteit. Het enige wat je hoeft te doen is je hond het broekje aan te doen en te voorzien van een inlegkruisje.
Loopsheidbroekje Spot Bruin - Zonder staart gat
Loopsheidbroekje Spot Bruin – Zonder staart gat

Zo’n loopsheidsbroekje heeft qua vormgeving wel wat weg van een string op het eerste oog. Ze zijn super gemakkelijk aan en uit te doen, maar natuurlijk niet door de hond zelf. Stuk voor stuk zijn ze verstelbaar in omvang en beschikken ze over een gebogen kliksluiting. Je hebt de keuze uit elastische en niet-elastische loopsheidbroekjes. Een elastische variant zit extra comfortabel en geeft extra veel bewegingsvrijheid. Overigens hebben ze allemaal een perfecte pasvorm, wat garandeert dat er geen sprake kan zijn van lekken.

Loopsheidbroekje Spot Roze
Loopsheidbroekje Spot Roze
Loopsheidbroekje Camouflage Blauw
Loopsheidbroekje Camouflage Blauw
Loopsheidbroekje IJs Fantasie
Loopsheidbroekje IJs Fantasie

Vanaf de kleinste tot en met de grootste honden

Voor ieder teefje hebben we wel een loopsheidsbroekje in het assortiment. Bij ons vind je ze in de maten XXS tot en met XXXL. Om een indruk te geven van de maten: De kleinste maat XXS past perfect bij Chihuahua’s, Small bij Jack Russels, Medium bij de grootte van een Beagle, Large bij Duitse Herders, enzovoorts. Om je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van een keuze, vind je onder ieder product een handige maattabel. Eventueel zijn ze bij ons ook op maat te bestellen.

Bij ons kosten alle loopbroekjes slechts een paar euro per stuk. Om de prijs hoef je het zeker niet te laten om er gelijk meerdere aan te schaffen. Het is praktisch om meerdere broekjes in 1 keer te kopen, zodat je af kunt wisselen wanneer er 1 rijp is voor de was. Voorafgaand aan het wassen kun je het beste het broekje eerst even een in sopje voor laten weken. Daarna mogen ze in de wasmachine gewassen worden op maximaal 40 graden. Het loopbroekje ziet er na een wasbeurt weer als nieuw uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enter Captcha Here : *

Reload Image